OM OSS

Digital Dominance är ett av Sveriges ledande digitala marknadsföringsbolag. Vi satsar på kvalitativ analys och kreativ problemlösning för att hjälpa er dominera på nätet.

Digital -marknadsforing -tag2

Ingen sa de magiska orden

Digital Dominance (en del av Nortechkoncernen) startade år 2009 ur ren frustration efter att vi inte lyckades hitta en duktig leverantör av digitala marknadsföringstjänster och sökmotoroptimering. Vi testade flera olika leverantörer för att få hjälp med våra bolag - de lovade allt från att skapa mer trafik till ligga top-10 på Google. Ingen sa dock de magiska orden som var viktigast för oss: ”vi vill hjälpa er öka er lönsamma försäljning.” Det slutade med att vi satsade på att bygga ett eget bolag för digital marknadsföring och SEO - Digital Dominance.

Det som började som ett internt marknadsföetag växte snabbt. Efter ett år var produkten så stark att vi utifrån vårt koncept kunde starta nya bolag som drivs enbart via leads från nätet, framför allt sällanköpsvaror som har mycket sök på nätet (t.ex. hjärtstartare och värmepumpar).

Idag är hela 90 % av våra kunder externa och vi har byggt ett framgångsrikt koncept, D-Concept, som vi bevisat fungerar inom alla branscher. I dag är vi 9 anställda och har levererat våra tjänster till hundratals nöjda kunder, bland dem flera börsföretag och några av Sveriges starkaste varumärken. Vi har också bidragit till att bygga 4 Gasell-företag och ett VA superföretag.

 

Digital Dominance kärnvärden

Vinst: Öka den lönsamma försäljningen.
Impact: Hela tiden leverera mätbara resultat.
Kaizen: Ständig förbättring.
Transparens: Vi gör en strategi med kunden och visar tydligt alla resultat och analyser.

 

Vår affärsidé

Vi säljer inte "SEO-på kran". Vi vill att alla ska kunna satsa på digital marknadsföring och direkt kunna se vad satsningen har gett. Vårt koncept är uppbyggt så att allt är mätbart och vi kan visa våra kunder exakt vad det kostar att få in ett nytt lead eller en ny kund. Med denna kunskap kan vi hjälpa kunden att hela tiden få ut mer av sin digitala marknadsföring och således öka sin omsättning och försäljning.

 

Vår vision - den bästa marknadsbyrån i Sverige

Vi vill vara den bästa digitala marknadsbyrån i Sverige som levererar tydliga mätbara resultat åt kunderna. Våra kunder ska veta exakt vad deras digitala satsning har resulterat i, inte känna att de har satsat lite pengar digitalt utan att ha en aning vad det gett.

 

Grundare och ledning

Vd och grundare av Digital Dominance är Rickard Asp. Han drivs av utmaningen att hitta smarta, effektiva lösningar på affärsproblem. Rickard har stor erfarenhet av problemlösning, inte minst efter många år som konsult på McKinsey, och har utarbetat vår framgångsrika arbetsmodell ”D-concept”.

Alex Tennström är grundare av både Digital Dominance och Nortech och har flera års erfarenhet av att bygga bolag.

Medgrundare och operativt ansvarig är Mikael Asp-Tjällden. Mikael har jobbat upp flera av våra kunder till att bli mycket lyckade internetsatsningar. Mikael har lång erfarenhet från digitala medier och webb samt inom IT från stora företag såsom IKEA, OMX Nasdaq och MTG.

 

Google Partner

Digital Dominance är Google Partner- och Adwords-certifierade.

Partner Badge Digital Dominance

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

Kontakta oss så bjuder vi på en kostnadsfri rådgivning för att bedömma din möjligheter att lyckas på webben.

 

 

 

Vi har hjälpt

98,6%

av våra kunder att öka sin vinst från nätet