TJÄNSTER D-CONCEPT

Det görs cirka 3,3 miljarder sök i världen - varje dag. Internetmarknadsföring är det effektivaste sättet att få fler kunder och öka din försäljning. Utifrån ditt affärsmål och dina förutsättningar hjälper vi dig maximera din potential. Varje kund är unik och utifrån vårt framgångsrika koncept "D-Concept" tar vi fram en skräddarsydd lösning för just dig.

Öka din försäljning

Vi hjälper dig att omsätta din affärstrategi till en digital strategi. Vi vet vad som krävs för att lyckas på nätet. Enkelt uttryckt arbetar vi med följande steg:
1) Vi maximerar antalet visningar, besökare, leads och kunder
2) Vi prioriterar och förbättrar där avkastningen är som störst.

Digital marknadsföring i dag är för många synonymt med sökmotoroptimering (SEO). För oss är SEO bara en del i vårt helhetskoncept. Lönsamhet är inte att ligga topp 10 på Google. Vi ger dig inga färdiga lösningar utan skapar en strategi utifrån dina specifika affärsmål. Vi skapar varaktiga resultat med långsiktiga metoder. Vårt arbetssätt, D-concept, består av 8 olika moduler inom digital marknadsföring. Vad vi jobbar med beror på dina förutsättningar och målsättningar.

Det kan finnas tusentals sökordskombinationer kring dina produkter. Vilka är relevanta för just din målgrupp? Vi lär oss att förstå din marknad för att kunna optimera resultaten. Det finns en unik balans mellan digital annonsering och SEO. Genom att veta vad som generar affärer optimerar vi din digitala närvaro.

Vad är du beredd att betala för en kund?

Allt handlar om omvandlingskostnaden. Hur mycket är du beredd att betala för en kund? Det är frågan som styr hela vårt arbete. Genom det ser vi till att du inte betalar mer för en kund än vad som är lönsamt.

Vi ökade vår försäljning

”Vårt samarbete med Digital Dominance har hjälpt oss att öka försäljningen samt konvertering online i de länder vi fokuserar på. Vi är väldigt nöjda med resultaten. Vi får kontinuerligt förslag på sätt vi kan optimera sidan och ha en bra synlighet sökordsmässigt.”

Alexandra Wahlqvist, E-commerce Manager, Odd Molly


Odd Molly är bara ett exempel på kunder som vi har hjälpt. Läs fler framgångshistorier här

 

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation

Genom att vara transparenta i allt vi gör så får du som kund kontroll. Skicka din intresseanmälan i dag så kontaktar vi dig för en förutsättningslös konsultation.

Tveka inte - kontakta oss redan i dag! 

Kontakta oss

* Alla fält är obligatoriska

Vi har hjälpt

98,6%

av våra kunder att öka sin vinst från nätet