Nya kollegor, flytt och annat nytt från Digital Dominance

För oss på Digital Dominance har 2018 startat på ett alldeles fantastiskt sätt, med nya lokaler, kollegor och kunder. Vi fortsätter växa så det knakar – här är några av alla roliga nyheter vi kan dela med oss av.

Stockholmskontoret flyttar in på Östermalm

Efter ganska precis tre år i Kista Science Tower blir det i mars dags för Stockholmskontoret att packa flyttlådorna och bege sig innanför tullarna, närmare bestämt Engelbrektsgatan 23 på Östermalm. Vi är superglada för det nya centrala läget, som bland annat innebär att Humlegården blir vår närmaste granne, Scandic Anglais vårt nya inofficiella konferensrum och vår vd:s parkeringsböter troligen tredubbelt så många (en ökning från en inte oansenlig startnivå).

Så fort den lilla nätta totalrenoveringen av våra nya 250 kvm är klar kommer flyttlasset att gå, med siktet inställt på mitten/slutet på mars. Planering av inflyttningsfesten pågår för fullt, så håll utkik efter inbjudningskort kommande tiden!

Välkommen Johan, vår nya kollega!

I januari fick Digital Dominance ett efterlängtat tillskott i form av Johan Hellström, vår nya digital marketing specialist med ett hjärta som klappar extra hårt för sökmotoroptimering. Tidigare har Johan arbetat med bland annat Photowall och Apoteket.se. Flera andra i branschen ville locka Johan till sig, och vi är väldigt glada och stolta över att Johan valde Digital Dominance!

Förutom digital marketing specialist står det även SEO-nörd på Johans visitkort. Efter att ha jobbat ett par veckor tillsammans skulle vi också vilja lägga till ord som ”energipridare” och ”meme-expert” på listan. Väldigt välkommen, Johan!

Och vi fortsätter växa…

En av de absolut bästa sakerna med att växa innebär att vi får bli fler! Efter att ha inlett året med en rekryteringskampanj som fick stor spridning, inte minst i social media, och resulterade i många härliga ansökningar (samt en tuff urvalsprocess) är vi glada över att vi i mars även kommer kunna välkomna ännu en digital marketing consultant till Digital Dominance.