Digital Marketing Consultant

Är du vår nya kollega?

Är du vår nya Digital Marketing Consultant?

Brinner du för marknadsföring och www? Det gör vi också!

Som Digital Marketing Consultant hos oss på Digital Dominance får du jobba och utvecklas i ett av Sveriges skarpaste digitala marknadsteam. Hos oss får du ansvara för utvalda kunder och leda arbetet med deras långsiktiga digitala marknadsföring. Vi är ett glatt och prestigelöst gäng som ställer upp för varandra, har väldigt kul ihop och nu letar efter nya kollegor med samma inställning!

Som Digital Marketing Consultant hos oss kommer du få möjlighet att vara både specialist och generalist. Du kommer att arbeta brett med olika delar av digital marknadsföring (t.ex. betald annonsering, social media, email och SEO) samt projektledning, analys och självklart kundansvar. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av digital marknadsföring, men lägger också stor vikt vid intern utbildning och stöd. Över tid kommer du att få utveckla en egen spetskompetens inom områden du brinner extra mycket för – och även stötta dina kollegor med deras kunder. Efter att ha arbetat framgångsrikt enligt denna modell i många år vågar vi påstå att du kommer utvecklas i rasande fart!

Kraven för att våra kunder ska dominera sin bransch ändras konstant (Google, we’re looking at you), vilket gör att rollen som Digital Marketing Consultant både är kul, utmanande och stimulerande. Hos oss får du arbeta i branschens absoluta framkant – där vi konstant måste lära nytt för att behålla vår starka position.

Vårt motto är ”bäst men inte störst” – helt enkelt att vara en byrå i världsklass, vilket kräver medarbetare i världsklass. Därför sätter vi stor vikt vid att anställa rätt människor och erbjuda en rolig, utvecklande arbetsplats med entreprenörsdriv. Mycket fokus ligger på att hjälpa varandra, ständigt utvecklas och uppmuntra nya kreativa idéer. Allt för att tillsammans se till att våra kunder dominerar webben – och ha väldigt kul på vägen!

Kvalifikationer (eller: vem vi tror att du är)
Vi tror att nyckeln till att trivas hos oss ligger i nyfikenhet, driv och stort engagemang. Du brinner helt enkelt för att utvecklas inom www och blir glad av att hjälpa kunderna att lyckas! Som person är du en analytisk problemlösare som har lätt att förstå orsak/verkan och gillar detektivarbete, oavsett om det gäller att gräva i siffror eller klura ut hur en hemsida kan bli ännu bättre.

Även om målet vi sätter för våra kunder – att dominera sin bransch – inte är direkt ödmjukt, så är ödmjukhet hos våra medarbetare mycket viktigt. Med rollen kommer ett stort eget ansvar, så förmåga att arbeta självständigt och hålla hög kvalité är mycket viktigt. För att trivas med jobbet och den omfattande kundkontakten sätter vi stort värde på din personlighet, social förmåga och mognad!

Ett par ord om Digital Dominance
Vi tar fram skräddarsydda lösningar för varje kund utifrån vårt unika helhetskoncept för digital marknadsföring, D-Concept, som bygger på ständig optimering. Vi vet att det funkar, och våra kunder vet att det funkar – hela 98,6 % av våra kunder har ökat sin lönsamma vinst via nätet med oss. Våra kunder ska stanna hos oss för att vi gör ett riktigt bra jobb, så till skillnad från de flesta andra byråer ägnar vi oss inte åt bindningstider eller liknande. Därför är vi extra stolta över att vi väldigt, väldigt sällan tappar kunder.

Vårt Stockholmskontor har nyss flyttat in i nyrenoverade lokaler på Östermalm med Humlegården som närmaste granne (och externt konferensrum). Friskvårdsbidrag, roliga kick off:er, AW:s och möjlighet att jobba utomlands kortare tid är bara några av fördelarna med att jobba hos oss. Att vi växer så det knakar innebär stora möjligheter för dig att utvecklas i den riktning du vill tillsammans med oss!

Vi blir glada om du passar in på följande:

  • Högskoleexamen (t.ex. inom marknad/kommunikation, media, IT, statistik eller civilingenjörsexamen)
  • Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av minst ett av våra åtta arbetsområden inom D-Concept (social media, email, konverteringsoptimering etc.). Läs gärna mer på vår hemsida!
  • Erfarenhet av dataanalys och/eller andra analytiska arbetsuppgifter
  • Känsla för det grafiska och förmåga att presentera information på ett tydligt sätt
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)
  • Dokumenterat track record av att ha ambitioner och uppnå de saker du satt som mål


Stora plus om du också har:

  • Projektledningserfarenhet
  • Erfarenhet av flera av våra arbets-/specialistområden
  • Behärskar fler språk (t.ex. tyska, spanska, norska eller finska)


Start:

Efter överrenskommelse

Tjänstens omfattning:
Heltid (100 %).

Placeringsort
På vårt huvudkontor i Stockholm (Engelbrektsgatan 23).

Ansökan och kontakt
Vi rekryterar löpande så skicka in din spontanansökan via knappen nedan eller maila CV och personligt brev till rekrytering@digitaldominance.se.

Uppge gärna i din ansökan hur du har hittat till oss!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att maila rekrytering@digitaldominance.se.

Skicka in ansökan direkt:


Ansök nu

Följ oss på Instagram!