Digital Marketing Consultant

Är du vår nya kollega?

Är du vår nya Digital Marketing Consultant?

Brinner du för marknadsföring och www? Det gör vi också!

Som Digital Marketing Consultant hos oss på Digital Dominance får du jobba och utvecklas i ett av Sveriges skarpaste digitala marknadsteam. Hos oss kommer du rätt snabbt att få ansvara för ett antal utvalda kunder och leda arbetet med deras långsiktiga digitala marknadsföring. Samtidigt jobbar vi nära i team där alla har sin specialistkompetens och gärna ställer upp för varandra.

I rollen som Digital Marketing Consultant kommer du få möjlighet att vara både specialist och generalist. Över tid kommer du att utveckla egen spetskompetens inom något område som du brinner för och utöver dina egna kunder stötta kollegor i arbetet med deras kunder. Efter att ha arbetat framgångsrikt enligt denna modell i många år vågar vi påstå att du kommer utvecklas i rasande fart då du får fördjupa dig själv samtidigt som du kan lära av dina kollegor.

Kraven för att våra kunder ska dominera sin bransch ändras konstant (Google, we’re looking at you), vilket gör att rollen som Digital Marketing Consultant är både utmanande och stimulerande. Hos oss får du arbeta i absolut framkant av industrin – och konstant lära nytt för att stanna i framkant.

Allt vårt arbete kretsar kring att skapa kundvärde – inte bara driva trafik (ett delmål) eller andra diffusa mål. Huvudmålet är oftast kraftigt ökad försäljning via nätet. Vi skräddarsyr vårt framgångsrika digitala marknadskoncept, D-Concept, efter varje kunds utgångspunkt, affärsstrategi och prioriterade produkter/målgrupper för att uppnå maximal tillväxt.

Kvalifikationer (eller: vem vi tror att du är)
Vi tror att nyckeln till att trivas hos oss ligger i nyfikenhet, driv och stort engagemang. Du brinner helt enkelt för att utvecklas inom digital marknadsföring och som person är du en analytisk problemlösare. Du har enkelt för att förstå orsak och verkan, vilket gör att du kan hitta strategier som hjälper våra kunder att lyckas på nätet.

Även om målet vi sätter för våra kunder – att dominera sin bransch – inte är direkt ödmjukt så är ödmjukhet hos våra medarbetare viktigt. Med rollen kommer stort eget ansvar, så förmåga att arbeta självständigt och själv hålla hög kvalité är mycket viktigt. Rollen innebär mycket kundkontakt vilket gör att vi värdesätter social förmåga och mognad, inte minst för att du ska trivas i rollen. Vi är ett glatt, prestigelöst gäng som gärna ställer upp för varandra och har kul tillsammans, både på och utanför jobbet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi blir glada om du uppfyller följande krav:

  • Högskoleexamen (t.ex. inom marknad/kommunikation, media, IT, statistik eller civilingenjörsexamen)
  • Erfarenhet av minst ett av våra åtta arbetsområden inom D-Concept (social media, sök, konverterintsoptimering, etc.)
  • Dokumenterat track record av att ha ambitioner och uppnå de saker du satt dig själv att uppnå
  • Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)
  • Projektledningserfarenhet


Stora plus är om du också har:

  • Erfarenhet av flera av våra arbets-/specialistområden
  • Behärskar fler språk (t.ex. tyska, spanska, norska eller finska)


Start:

Snarast

Tjänstens omfattning:
Heltid (100 %).

Placeringsort
På vårt kontor centralt i Stockholm (vi flyttar in till stan från vårt nuvarande kontor i Kista Science Tower i början av 2018).

Ansökan och kontakt
Välkommen med din ansökan snarast då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka ansökan via “Ansök nu”-knappen på denna sida, eller via mail till rekrytering@digitaldominance.se senast 31 december 2017.

Uppge gärna i din ansökan hur ni har hittat till oss!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att maila rekrytering@digitaldominance.se eller ringa vår vd Rickard Asp, 070-553 65 82.

Sök jobbet direkt via Jobylons hemsida:


Ansök nu

Följ oss på Instagram!