Senior Digital Marketing Consultant

Är du vår nya kollega?

Är du vår nya Senior Digital Marketing Consultant?

ÄR DU VÅR NYA SENIORA DIGITAL MARKETING CONSULTANT?

Som Senior Digital Marketing Consultant hos oss på Digital Dominance får du jobba och utvecklas i ett av Sveriges skarpaste digitala marknadsteam. Vi är ett glatt och prestigelöst gäng som ställer upp för varandra, har kul ihop och nu letar efter nya kollegor med samma inställning!

Hos oss får du möjlighet att vara både specialist och generalist. Du kommer att arbeta med strategiska frågor, projektledning och helhetsansvar för kunders marknadsföring – tillsammans med specialister i ditt team. Du kommer kunna dra på dina egna kompetenser sen tidigare och samtidigt utvecklas inom andra delar av digital marknadsföring som intresserar dig (så som SEM, konverteringsoptimering, social media, SEO, e-mail automation, m.m.) Att byrån växer så det knakar innebär stora möjligheter för dig att ta ansvar och utvecklas i den riktning du vill tillsammans med oss!

Vi ser att du har 2-5 års tidigare arbetserfarenhet av digital marknadsföring och projektledning/helhetsansvar. För de områden du vill utveckla erbjuder vi också omfattande intern utbildning och stöd. Vi har en mycket strukturerad process för att utbilda och utveckla våra medarbetare med uppföljning månadsvis (coachning) och kvartalsvis (PU-samtal). Efter att ha arbetat framgångsrikt enligt denna modell i många år vågar vi påstå att du kommer utvecklas i rasande fart!

Kraven för att våra kunder ska dominera sin bransch ändras konstant (Google, we’re looking at you), vilket gör att rollen som Digital Marketing Consultant är kul, utmanande och stimulerande. Hos oss får du arbeta i branschens absoluta framkant – där vi konstant måste lära nytt för att behålla vår starka position.

Vårt motto är ”bäst men inte störst” – helt enkelt att vara en byrå i världsklass, vilket kräver medarbetare i världsklass. Vi har bl a blivit nominerade av DigiDay till Europas bästa digitala byrå. Därför sätter vi stor vikt vid att anställa rätt människor och erbjuda en rolig, utvecklande arbetsplats med entreprenörsdriv. Mycket fokus ligger på att hjälpa varandra, ständigt utvecklas och uppmuntra nya kreativa idéer. Allt för att tillsammans se till att våra kunder dominerar digitalt – och ha väldigt kul på vägen!

Ett par ord om Digital Dominance

Vi är en digital fullservicebyrå som tar fram skräddarsydda lösningar för varje kund utifrån vårt unika helhetskoncept för digital marknadsföring, D-Concept, som bygger på ständig optimering. Både vi och våra kunder vet att det funkar: hela 98,6 % av våra kunder har ökat sin vinst via nätet med oss.

Vi har en starkt internationell prägel med kollegor och kunder från hela Europa så vi arbetar primärt på engelska.

Vårt huvudkontor ligger på Östermalm med Humlegården som närmaste granne/konferensrum. Roliga kick-off:er, AW:s, friskvårdsbidrag, gosiga kontorshundar och möjlighet att periodvis jobba utomlands (well, när världsläget tillåter) är bara några av fördelarna med att jobba hos oss. Tjuvkika gärna på vårt Instagram-konto!

Kvalifikationer (Eller: vem vi tror att du är)
Vi tror att nyckeln till att trivas hos oss ligger i nyfikenhet, driv och stort engagemang. Du brinner helt enkelt för att utvecklas och blir glad av att hjälpa kunderna lyckas! Som person är du en analytisk problemlösare som har lätt att förstå orsak/verkan och gillar detektivarbete, oavsett om det gäller att gräva i siffror eller klura ut hur en hemsida kan bli ännu bättre.

Även om målet vi sätter för våra kunder – att dominera sin bransch – inte är direkt ödmjukt, så är ödmjukhet hos våra medarbetare superviktigt. Med rollen kommer ett stort eget ansvar, så förmåga att arbeta självständigt och hålla hög kvalité är mycket viktigt. För att trivas med jobbet, teamet och kundkontakten sätter vi stort värde på din personlighet, sociala förmåga och mognad!

Vi blir glada om du passar in på följande:

 • Högskoleexamen (t.ex. inom marknad/kommunikation, IT, statistik eller civilingenjörsexamen)
 • 2-5 års relevant arbetslivserfarenhet
 • Erfarenhet av och stort intresse för digital marknadsföring
 • Projektledningserfarenhet/helhetsansvar
 • Erfarenhet av dataanalys och/eller andra analytiska arbetsuppgifter
 • Förmåga att presentera information på ett tydligt sätt
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)
 • Dokumenterat track record av att ha ambitioner och uppnå saker du satt som mål
 • Vill umgås dagligen med ett glatt, prestigelöst gäng som gillar memes, pranks, musik-quiz och alltid tar sig tid att hjälpa varandra

Extra stort plus om du också har:

 • Erfarenhet av flera av våra arbets-/specialistområden
 • Kunskap om fler språk (t.ex. tyska, spanska, norska eller finska)
 • En kärlek till hundar, då våra omtyckta kontorshundar ofta förgyller vår tillvaro!

Start:
Snarast, eller enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning:
Heltid (100 %).

Placeringsort
På vårt huvudkontor vid Humlegården i Stockholm (Engelbrektsgatan 23).

Ansökan och kontakt
Vi blir glada om du skickar in din ansökan så fort som möjligt! Intervjuer sker löpande och hittar vi rätt kan tjänsten tillsättas före sista ansökningsdatum. Ansök via vår hemsida eller maila CV och personligt brev till rekrytering@digitaldominance.se senast fredag 30 oktober.

Uppge gärna i din ansökan hur du har hittat till oss!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att maila rekrytering@digitaldominance.se eller ringa vår vd Anna Mellstrand, 08-501 690 59.


Ansök nu

Följ oss på Instagram!