Annonsering: Microsoft Advertising

Välkommen till en Microsoft Ads-byrå med stor erfarenhet!

Vi på Digital Dominance har erfarenhet sedan 2009 av att arbeta med Microsoft Advertising (tidigare Bing Ads). Vi har hjälpt allt ifrån enmansföretag till stora världsledande företag. Med gedigen erfarenhet från några av de knepigaste och mest konkurrensutsatta branscher, där lån, resor och hälsa är tuffast.

För att skapa affärsnytta i branscher som dessa ställs det extra höga krav på att ligga i framkant, vara driven och ständigt optimera. Oavsett vilken bransch du är verksam i, finns det lönsam försäljning att hämta från Microsoft Ads-annonsering. Visste du t.ex. att med Microsoft Ads kan du nå 14 % av alla sökningar som görs?

Vi arbetar med Microsoft Advertising

Sedan vi började annonsera med hjälp av Microsoft Ads 2009 har vi hunnit skaffa oss massor av insikter. Vårt unika helhetskoncept inom digital marknadsföring ger oss en särskilt bra förståelse för hur man skapar lönsam försäljning på www.

Vi tror att det är vår nyfikenhet och viljan att leverera lönsamma resultat som gör att vi ständigt försöker hitta den optimala mixen för varje kund.

Läs mer om alla våra tjänster här!

Vad vi som Microsoft Ads-byrå gör

Det korta svaret: Allt för att du ska öka din lönsamma försäljning eller leadsgenerering på nätet!

Vi på Digital Dominance drivs av nyfikenhet och vill att din verksamhet ska lyckas. Under den inledande fasen av ett samarbete brukar vi kunna peka på stora förbättringsmöjligheter inom den digitala marknadsföringen. Allt för att öka den lönsamma försäljningen.

Microsoft Ads-annonsering är ett utmärkt komplement till Google Ads och tillsammans missar man inte försäljning eller nya leads. Eftersom 14 % av alla sökningar genomförs på via Microsofts söknätverk blir det svårt att dominera webben utan denna kanal.

Varför ska du välja oss?

Vi vill att du ska dominera webben på ditt område. Det kan du bara göra om vi arbetar hårt och har full transparens.

Vi vill att du ska förstå vad vi gör och varför vi gör det. Det är bara möjligt med full insyn och ett tätt samarbete. Vi kommer aldrig skicka över en standardiserad och automatiserad rapport fullspäckad med siffror du inte begriper. Istället går vi igenom alla insikter och resultat, och tar fram målsättningar till nästkommande rapporteringsperiod.

Vi existerar inte om vi inte kan leverera en ökning av den lönsamma försäljningen eller fler leads till dig som kund. Och för oss är det självklart att du som kund äger alla dina konton (då får du också full insyn). Det är dessvärre inte ovanligt att kunder kommer till oss utan äganderättigheter till sina konton. Om något är oklart eller om du bara vill bolla några tankar är du alltid varmt välkommen att ställa frågor. Du som kund har alltid en kontaktperson som hjälper dig.

Vi älskar Microsoft Ads och tar gärna en förutsättningslös fika. Skriv några rader eller och ring oss för att prata om ert situation och potentialen framåt.

Vad är Microsoft Ads?

Microsoft Ads (tidigare Bing Ads) är ett digitalt annonseringsverktyg som ofta hamnar i skymundan för storebror (Google Ads). Egentligen är det synd, eftersom annonsörer på Microsoft Ads tenderar att få en högre CTR (Click Through Rate) med ett lägre CPC (Cost Per Click, vilket leder till billigare leads i slutändan.

Microsoft Advertising består av ett söknätverk som används för att nå ut med annonser till potentiella kunder. När det kommer till Microsoft Advertising (även om vi ibland fortfarande säger Bing Ads, lätt att glömma bort) pratar vi om sökannonser som visas när du söker på t.ex. Bing.

Där har man två möjligheter att synas, organsikt och i det betalda annonsutrymmet. För synas på de fyra första positionerna måste man annonsera med hjälp av Microsoft Ads. Betalning sker när sökare klickar på din annons. Den exakta kostnaden för vad ett klick kostar beror på flera olika faktorer:

  • Konkurrens (är det fler annonsörer som vill synas?)
  • Relevans (Microsoft vill ge sökaren en bra användarupplevelse)

Om Microsoft tycker att din sida är bra och att annonserna speglar sökintentionerna kommer du betala ett lägre CPC. För oss handlar det inte om att spendera din annonsbudget. Fokus är att skapa lönsam försäljning och leadsgenerering.

Det kan vi endast göra med ett brinnande engangemang och optimering som grundar sig på insikter. Utöver annonsering via Microsoft kan vi hjälpa er med www och er digitala marknadsföring på många olika sätt.

Vårt unika helhetskoncept har alla typer av tjänster du som kund kan tänkas behöva för att säkerställa er digitala dominans.
Öka er försäljning med oss: Vi berättar gärna hur vi kan sänka era kostnader och öka er lönsamma försäljning!